Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@01:56:07 GMT

اپراتورهای مراکز پشتیبانی شغل سختی دارند

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۱۳۴۵

اپراتورهای مراکز پشتیبانی شغل سختی دارند

محمدجواد آذری جهرمی بیش از یک ماه قبل در توئیتر خود نوشت: با پشتیبانی مخابرات (۲۰۲۰) و چند سرویس‌دهنده دیگر اینترنت تماس گرفتم. کیفیت پاسخ‌گویی اصلاً خوب نبود؛ برخی حتی متوجه نشدند روی خطم اینترنت ندارم. این نوع خدمت و معطل‌کردن زیاد پشت خط، شایسته مردم نیست.

او برای سرویس‌دهندگان اینترنت و همینطور سازمان تنظیم مقررات ضرب‌الاجل دو هفته‌ای تعیین کرد تا به این مسئله رسیدگی و این وضع را اصلاح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات گفت: اگر تغییرات ملموسی مشاهده نشود شخصاً به این موضوع بدون هیچ مماشاتی ورود می‌کنم و می‌دانند آن موقع چه می‌شود! نمونه آن را درباره ستاره مربع‌ها و کم‌فروشی دیده‌اند که در زمینه حق‌الناس هیچ تعارف و خط قرمزی ندارم.

در دو هفته اول به گفته مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات، آنها طی مدت مشخص شده از سوی وزیر ارتباطات، علاوه بر مجموعه‌های اصلی از شرکت‌های FCP و اپراتورهای تلفن همراه نیز بازدید کردند و مشکلات مربوط به زمان انتظار و کیفیت پاسخگویی را مورد بررسی قرار دادند. آن‌ها به این نتیجه رسیدند که آموزش دوباره به‌روز کارمندان، افزایش حقوق، متعادل کردن ساعت کار، پیشنهاداتی است که می‌تواند مشکلات مربوط به پاسخگویی سریع و تأثیرگذار را حل کند.

حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات که به دستور وزیر مسئول رسیدگی به این مسئله شد، در گفت‌وگو با ایرنا از روند کاری که برای نظارت در پیش گرفته‌اند صحبت کرد.

وی افزود: ما طی این مدت از اغلب مراکز تلفن همراه، شرکت‌های FCP و دیگر مراکز بازدید کردیم و متوجه شدیم بیشترین میزان نارضایتی مربوط به پشتیبانی مخابرات (۲۰۲۰) است، این نارضایتی چند دلیل دارد؛ اول اینکه کیفیت سرویس مخابرات در حوزه اینترنت نسبت به اپراتورهای دیگر پایین‌تر است و ارزیابی ما هم این را نشان می‌دهد.

از آنجا که حجم زیادی از افراد مشترک این سرویس هستند، شکایت بیشتری نیز وجود دارد. اغلب اپراتورهای این مجموعه متخصص این حوزه نیست، اپراتور باید میزانی از تسلط به حوزه را داشته باشد تا بتواند مشترک را به پشتیبانی ارجاع بدهد.

معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: شیفت‌های طولانی ۱۷-۱۸ اپراتورها، صحبت کردن طولانی با گوشی تلفن، حقوق‌ها حداقلی که بخشی از آن هنوز پرداخت نشده، باعث می‌شود گاهی این افراد خیلی با حوصله صحبت نکنند.

اپراتوری یکی از سخت‌ترین مشاغل است و مضاف بر این، دیتا بیس‌هایی که در دسترسی اپراتورها قرار دارد خیلی قوی نیست. در همان موردی که وزیر ارتباطات با شرکت ۲۰۲۰ تماس گرفت، اپراتور شماره را سرچ کرده و متوجه شده بود خط رانژه دارد، در حالی که این اطلاعات مربوط به سه چهار سال قبل بوده است.

او در ادامه گفت: اپراتورها معمولاً بین ۱۰-۱۱ ثانیه به تماس‌ها پاسخ می‌دهند در حالی که این زمان برای مخابرات ۲۰۲۰ بین ۴ تا ۵ دقیقه است که در زمان پیک حتی به ۳۰ دقیقه هم می‌رسد. برای حل این مشکل به تک تک اپراتورها بر حسب شرایط نامه زدیم و گفتیم مهلت دارند اوضاع را اصلاح کنند. مهم‌ترین مسئله در این میان نیروی انسانی است که باید تعدادشان کافی باشند، از کارشان راضی باشند، شناخت حداقلی از موضوع داشته باشند، آموزش ببینند و شیفت‌های کاری‌شان به این شکل طاقت‌فرسا نباشد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم

وزیر ارتباطات تاکید کرد: ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

به گزارش دانشجو، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات گفت: با تلاش‌های جهادگرانه متخصصان ایرانی، در افق برنامه ۱۰ساله صنعت فضایی کشور، شاهد خودکفایی و تبدیل شدن ایران به قطب فضایی منطقه خواهیم بود.

وی افزود: با وجود تثبیت فناوری‌ها در برخی حوزه‌ها، تمرکز اصلی بر بازاریابی خدمات فضایی ایران در سطح جهانی، به خصوص در زمینه پرتابگرهای سبک و ماهواره‌های کوچک است.

زارع‌پور اظهار داشت: ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در حال حاضر مشتریانی در سطح دنیا برای این نوع ماهواره‌ها وجود دارد.

وی افزود: برای رسیدن به خودکفایی کامل و چرخش خودجوش صنعت فضایی، نیازمند سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف این حوزه هستیم.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با برگزاری نمایشگاه‌ها و رویدادهای فضایی، به دنبال جذب شرکای بین‌المللی و توسعه همکاری‌ها در این زمینه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت / شهرداری تهران اصلاً همکاری نمی‌کند
  • دردسرها و مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت
  • وزیر ارتباطات رئیسی قرار است اینترنت را به «سرعت نور» برساند!
  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم