Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-09@00:40:59 GMT

فناوری‌های متحول کننده ارتباطات در 2020

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۵۰۲۴۰

فناوری‌های متحول کننده ارتباطات در 2020

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، از هوش مصنوعی (AI) گرفته تا تهدید حملات سایبری، 7 فناوری بزرگ وجود دارد که ارتباطات را در سال 2020 دگرگون می کند.

5G

5G نویدبخش تغییرات چشمگیر است. برنامه اقدام 5G اتحادیه اروپا شامل پوشش بدون وقفه اینترنت پرسرعت تا سال 2025 برای راه آهن و جاده های اصلی است. این تکنولوژی قادر است از افزایش صد برابری دستگاه‌های متصل در هر منطقه پشتیبانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5G نقش ارتباط از راه دور را تغییر خواهد داد. مخابرات نه تنها توزیع کننده فناوری بلکه ارائه دهنده خدمات نیز هست. این تغییر برای ارتباط با دولت ها، مشتریان سازمانی و تغییر رویه فروش آنها به ارتباطات از راه دور نیاز دارد تا مشتریان بتوانند از قدرت 5G استفاده کنند.

هوش مصنوعی (AI)

مخابرات یکی از صنایعی است که امروزه در بسیاری از جنبه‌های تجارت از هوش مصنوعی استفاده می‌کند. شرکت های مخابراتی از طریق دستیاران مجازی و بات‌های چت و هوش مصنوعی که این ابزارها را در پشت صحنه اجرا می کند، خدمات و رضایت مشتری را بهبود می بخشند.

هوش مصنوعی برای بهینه سازی و نگهداری پیش بینی شبکه های شرکت های مخابراتی ضروری است. AI همچنین در تشخیص فعالیت های تقلب قدرتمند است. علاوه بر این، هوش مصنوعی از طریق تجزیه و تحلیل و پیش بینی، باعث می شود که ارتباطات از راه دور، بینش‌های عملی قابل توجهی کسب کنند.

اینترنت اشیاء (IoT)

از آنجا که صنعت ارتباط تلفنی دستگاه‌های اینترنتی را قادر به ایجاد ارتباط با یکدیگر می‌کند؛ یکی از بزرگترین پخش کننده‌های بازار اینترنت اشیاء به حساب می‌آید. فناوری Internet of Things به مخابرات کمک می کند تا ایستگاه های پایه و مراکز داده را از راه دور رصد کنند که این به تضمین حداقل خرابی شبکه کمک می کند.

از آنجا که مخابرات در ارائه زیرساخت های IoT بسیار مؤثر است، این صنعت برای توسعه و ارائه خدمات خاص خود برای IoT آماده است.

از آنجا که فناوری IoT منجر به حضور دستگاه های بیشتری در شبکه می شود، فرصت های بیشتری برای نقض امنیت و حفظ حریم خصوصی وجود دارد، بنابراین مخابرات باید برای آن برنامه ریزی و آماده سازی‌های لازم دفاعی را انجام دهد.

Big Data

اینکه شرکت‌های مخابراتی در حال جمع‌آوری و تولید حجم عظیمی از داده در دستگاه های تلفن همراه، برنامه ها و موارد دیگر هستند غیرقابل انکار است. پیش بینی می شود افزایش داده های بی سیم تا سال های 2020 ادامه یابد اما این شرکت ها خواهد بود که از این مزیت در بازار رقابتی برای زنده ماندن بهره خواهند برد.

شرکت های مخابراتی باید اطمینان حاصل کنند که شبکه های آنها می توانند مقادیر فوق العاده ای از داده ها را از طریق شبکه خود به طور موثر جابجا کرده و به پشتیبانی از فناوری های جدید ادامه دهند.

مخابرات همچنین باید چالش های امنیتی جدید را که با فناوری جدید بوجود آمده و از شبکه های آنها استفاده می کنند، برطرف سازند. در نهایت، داده های جمع آوری شده توسط مخابرات برای بهبود خدمات به مشتری، تعیین و ارزیابی محصولات جدید و همچنین نظارت و بهینه سازی شبکه مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند. کلان داده‌ها می توانند به مخابرات کمک کنند تا یک تجارت قوی‌تر ایجاد کنند.

Robotic Process Automation

فرایند اتوماسیون رباتیک می‌تواند فرایندهای تکراری، مبتنی بر قوانین، فرکانس بالا را به عهده بگیرد و آنها را با دقت بالا انجام دهد. هنگامی که ارتباطات از راه دور RPA را برای انجام وظایف مستقر می کند، ضمن افزایش مشتری و کارایی عملکرد، نرخ خطا و هزینه کاهش می‌یابد.

صنعت مخابرات یکی از بالاترین نرخهای پذیرش برای فناوری RPA را دارد زیرا به نظر می‌رسد بسیار خوب در خدمت آن است. RPA مقیاس پذیری و چابکی بالایی را برای ارتباطات از راه دور ارائه می دهد و می تواند بسیاری از کارها مانند تولید گزارش، پاسخ به سؤالات مشتری، پردازش سفارش، ردیابی قیمت و موارد دیگر را به عهده گیرد.

Cloud Computing

مدل pay-per-use رایانش ابری به مخابرات کمک می‌کند تا خدمات جدیدی را معرفی، هزینه‌های خود را کاهش و به طور مؤثرتر مطابق با تقاضای بازار باشند. ابر مقیاس پذیری و مقرون به صرفه بودن از راه دور را برای مخابرات ارائه می دهد.

نه تنها مخابرات می تواند ارائه دهنده خدمات ابری باشند بلکه می توانند از خود ابر نیز استفاده کند. وقتی مخابرات از فناوری ابر استفاده می کنند و عملکردهای مهم تجاری را به ابر تغییر می دهد، از بهره وری آن بهره می برد.

Cyber Security and Resilience

ما خدماتی را که از طریق ارتباطات از جمله ارتباط تلفنی، ویدیویی، ایمیل و پیام رسانی امکان پذیر است دریافت می کنیم تا زمانی که قطعی برق را تجربه کنیم و متوجه شویم که چقدر به آن سرویس ها وابسته ایم. این ارتباطات داده های حساس زیادی در شبکه های پیچیده ذخیره می کنند و به دلیل ایجاد زیرساخت‌های مهم و حیاتی، ارتباطات از راه دور به طور فزاینده ای هدف مجرمان سایبری قرار می‌گیرند.

ارتباطات از راه دور باید از خود در مقابل حملات سایبری مستقیم تا حملات غیرمستقیم مانند بدافزار، محافظت کنند و برای آینده 5G و موانع امنیتی آماده شوند. این موانع شامل داشتن زیرساخت‌های مناسب فناوری اطلاعات، استعداد و فرآیندهای پشتیبانی در هنگام حمله می‌شوند. حتی ادعاهای دروغین حمله می تواند به اعتبار یک شرکت مخابراتی آسیب برساند و همچنین از نظر زمان و هزینه صرف شده برای پاسخ، تأثیر قابل توجهی در تجارت ایجاد کند.

انتهای پیام/

178 / 159 مخابرات تکنولوژی 5G

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مخابرات تکنولوژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۰۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظاهر آیفون متحول می‌شود/ جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وب‌سایت 9to5Mac می‌گوید به یادداشت محرمانه‌ای از جف پو، تحلیلگر Haitong International Securities، دست پیدا کرده که به برنامه‌های بزرگ اپل برای سری آیفون ۱۷ اشاره دارد. بر همین اساس گفته می‌شود که سری آیفون ۱۷ شامل طراحی بهبودیافته، دوربین سلفی باکیفیت‌تر و داینامیک آیلند کوچک‌تر خواهد بود.

براساس گزارش زومیت، به ادعای جف پو، اپل مدل پلاس را در سری آیفون ۱۷ کنار می‌گذارد و برای اولین بار دستگاه جدیدی با پسوند «اسلیم» معرفی می‌کند. بدین ترتیب خانواده‌ی آیفون ۱۷ شامل مدل استاندارد ۶٫۱ اینچی، آیفون ۱۷ اسلیم ۶٫۶ اینچی، آیفون ۱۷ پرو ۶٫۳ اینچی و آیفون ۱۷ پرو مکس ۶٫۹ اینچی خواهد بود.

جف پو می‌گوید آیفون ۱۷، آیفون ۱۷ اسلیم و آیفون ۱۷ پرو دارای بدنه‌ی آلومینیومی با «طراحی پیچیده‌تر» خواهند بود؛ با این‌حال آیفون ۱۷ پرو مکس بدنه‌ی تیتانیومی خواهد داشت. به احتمال زیاد ابعاد داینامیک آیلند در آیفون ۱۷ پرو مکس کوچک‌تر می‌شود، اما سایر مدل‌ها داینامیک آیلند مشابه مدل فعلی خواهند داشت.

کاهش ابعاد داینامیک آیلند ازطریق کاهش ابعاد حسگرهای فیس ID انجام خواهد گرفت. پو می‌گوید اپل برای دست‌یابی به این هدف، از فناوری جدیدی استفاده خواهد کرد.

شاید جالب‌ترین نکته درباره‌ی افشاگری جف پو، اشاره به آیفون ۱۷ اسلیم باشد؛ اما این نخستین باری نیست که اسم دستگاه موردبحث را می‌شنویم. مدت‌ها پیش یک افشاگر دیگر گفته بود آیفون ۱۷ اسلیم با «طراحی باریک» برای جایگزینی با مدل پلاس در راه است.

جف پو می‌گوید آیفون ۱۷ و آیفون ۱۷ اسلیم دارای هشت گیگابایت رم و پردازنده‌ی A18 یا A19 خواهند بود؛ اما دو گوشی آیفون ۱۷ پرو و آیفون ۱۷ پرو مکس با ۱۲ گیگابایت رم و پردازنده‌ی A19 Pro عرضه می‌شوند.

در حال حاضر آیفون ۱۵ و آیفون ۱۵ پلاس به ۶ گیگابایت رم مجهز هستند و مدل‌های پرو و پرو مکس هشت گیگابایت رم دارند. اپل احتمالا امسال در هر چهار مدل سری آیفون ۱۶ از هشت گیگابایت رم استفاده خواهد کرد.

به ادعای پو، هر چهار مدل از سری آیفون ۱۷ دارای دوربین سلفی ۲۴ مگاپیکسلی خواهند بود. در حال حاضر آیفون‌ها دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی دارند.

مشخص نیست که تغییرات یادشده باعث افزایش قیمت گوشی آیفون می‌شوند یا نه. شاید اپل بتواند با بهینه‌سازی زنجیره‌ی تأمین از بالارفتن قیمت گوشی جلوگیری کند.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903318

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی «عکس؛ رسانه عصر حاضر» برگزار شد
  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور دو برابر شده است
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ظاهر آیفون متحول می‌شود/ جزئیات