Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیر مخابرات منطقه کردستان، با اشاره به اینکه افزایش حداکثری مشتریان در برقراری ارتباط با اپراتورهای 2020 از جمله منطقه کردستان به منظور تکریم ارباب رجوع، مدنظر قرار گرفته است، گفت: این مهم توسط اپراتورهای پاسخگو در مرکز 2020 مخابرات استان به نحو احسن لحاظ شده است.

آزاد حکمت در گفت وگو با ایسنا، تمرکز زدایی مراکز پاسخگویی2020، بهبود نظارت و مدیریت بهتر توسط مدیران، ضبط مکالمات، بکارگیری نیروهای متخصص در این حوزه را از مهم ترین اقدامات مثمر ثمر برای نحوه مناسب پاسخگویی به مشتریان اینترنت پرسرعت در منطقه کردستان عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اپراتورهای سامانه 2020 منطقه کردستان به صورت 24 ساعته در چهار شیفت کاری پاسخگوی تماس و رفع مشکلات اینترنت پرسرعت مشتریان استان هستند، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون به تعداد 275 هزار تماس پاسخ داده اند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به آمار اعلام شده که بیانگر پاسخگویی 95 درصدی تماس های مشتریان از سوی اپراتورهای 2020 استان است، افزود: 5 درصد تماس های پاسخ داده نشده به علت قطع کردن ارتباط از سوی مشترک و یا بعضا بروز مشکلات فنی است.

حکمت بیان کرد: مشتریان قبل از تماس با سامانه 2020 می توانند اقدامات اولیه را برای بررسی و کنترل مشکل خود انجام دهند که از مهم ترین آنها می توان به پیدا کردن علت نویز (هر دستگاهی به غیر از مودم مانند تلفن، کارت‌خوان، فکس، دوشاخه ضدبرق و غیره را حتماً از روی خط بردارند)، اتصال مستقیم و بدون واسطه مودم به پریز تلفن، استفاده از یک نویزگیر، تعویض تلفن و یا پریز تلفنی که مودم به آن متصل است اشاره کرد.

وی عنوان کرد: بیشترین مشکلات و مسائل مطرح شده در تماس با اپراتورهای 2020 مخابرات منطقه کردستان شامل قطعی مودم یا خاموشی چرا ADSL ، قطعی لینک یا خاموشی چراغ اینترنت، دریافت نام کاربری و رمز ورود، اطلاع از حجم وزمان مصرفی و باقیمانده و تنظیمات مودم است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان، زمان صف انتظارِ مشترک با مرکز 2020 مخابرات را به صورت میانگین 15 تا 20 ثانیه اعلام و ذکرکرد: زمان انتظار مشتریان برای برقراری ارتباط با اپراتورها نسبت به گذشته کاهش یافته است.

حکمت خاطرنشان کرد: درصورت نبود مشکلات سخت افزاری و عدم نیاز به اقدامات زمان بر در خصوص رفع مشکل مشترک، مدت زمان پاسخگویی به مشتریان یک تا سه دقیقه است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان، یادآورشد: در حال حاضر تعداد 97 هزار پورت اینترنت پرسرعت به مشتریان در سطح استان واگذار شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اينترنت استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۴۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست

‌سرپرست مرکز اسناد جنوب‌شرق، گفت: شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست و مردم می‌توانند این اسناد را به مرکز اسناد تحویل دهند تا با نام اهدا کننده در آرشیو این مرکز نگهداری شود. - اخبار استانها -

ریحانه شهیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با گرامیداشت نوزدهم اردیبهشت سالروز ولادت محمد بن یعقوب کلینی، اظهار داشت: این روز در تقویم ما با عنوان «روز اسناد ملی و میراث مکتوب» نامگذاری شده است و ما در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران در دو بخش کتابخانه‌ها و بخش اسناد کار می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در استان‌ها بیشتر در حوزه اسناد کار می‌کنیم و بخش عمده کار ما در حوزه اسناد تاریخی است که در دست مردم قرار دارد، گفت: واقعیت این است که شرایط حفظ و نگهداری این اسناد در خانه‌ها مناسب نیست و ممکن است به علت عناصر طبیعی در معرض آسیب قرار گرفته و در اثر مرور زمان از بین بروند.

سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور با بیان اینکه سازمان اسناد ملی براساس ضوابط و استانداردهای بین‌المللی، فضایی را برای نگهداری این اسناد فراهم کرده است، افزود: پیشنهاد می‌کنیم کسانی که اسناد تاریخی در اختیار دارند برای حفظ و نگهداری بهتر آن را به مرکز اسناد تحویل دهند تا با نام اهدا کننده در آرشیو این مرکز نگهداری شود.

وی با اشاره به اینکه بخش دیگر وظیفه ما در حوزه اسناد دولتی است، گفت: اسناد دولتی پس از پایان یافتن کار آنها، مورد ارزیابی قرار گرفته و اسنادی که واجد ارزش تاریخی هستند به سازمان اسناد و کتابخانه ملی منتقل شده و اسناد فاقد ارزش امحا می‌شوند.

شهیدی با بیان اینکه کار ما در حقیقت نگهداری و حفظ از اسنادی است که میراث مکتوب ملت ما محسوب می‌شوند، ادامه داد: اسناد تاریخی خیلی مهم و چند صد ساله‌ای در اسناد و کتابخانه ملی داریم که تلاش می‌کنیم این اسناد را در بهترین شرایط نگهداری کنیم.

سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور با اشاره به اینکه ما در حقیقت یک مجموعه خدماتی هستیم و در حوزه هم به مردم و پژوهشگران ارائه خدمات داریم، گفت: تلاش می‌کنیم تا با ارائه مشاوره به مردم از آسیب رسیدن به اسناد و گنجینه‌های تاریخی کشورمان جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه از پژوهشگران حوزه‌های مختلف دعوت می‌شود که با حضور در این مرکز از منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی استفاده کنند، ادامه داد: کتابخانه مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور یک کتابخانه تخصصی تاریخ، الهیات و کتابداری است که در خدمت مراجعه‌کنندگان قرار دارد.

شهیدی  از برگزاری آیین گرامیداشت هفته اسناد ملی روز شنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: این آیین با همکاری دانشگاه بین‌المللی شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت / شهرداری تهران اصلاً همکاری نمی‌کند
  • دردسرها و مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت
  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • رتبه اول کشوری مشتریان فعال سرویس ADSL به مخابرات منطقه کردستان تعلق گرفت
  • ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  • شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست
  • ارتقاء و تعویض سوئیچ مرکز مخابرات افتر و سرخه
  • منویات رهبری سرلوحه برنامه‌های آموزش‌ و پرورش باشد
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند