Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، از سال ۱۹۶۹ میلادی تاکنون، هرسال روز هفدهم مه (برابر با ۲۷ اردیبهشت‌ماه) را با عنوان روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی، جشن می‌گیریم. این روز یادآور پایه‌گذاری اتحادیه جهانی مخابرات در سال ۱۸۶۵ است که در آن نخستین کنوانسیون جهانی تلگراف در پاریس به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتحادیه، شعار امسال برای برگزاری روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی ۲۰۲۰ را «ارتباطات تا سال ۲۰۳۰: فناوری اطلاعات و ارتباطات در خدمت اهداف توسعه پایدار» انتخاب کرد. این شعار در راستای اهدافی بود که در اجلاس سران جامعه اطلاعاتی تعریف‌شده است.

در همین راستا و برای بزرگداشت سالروز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی سال ۲۰۲۰ (برابر با ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹)، دبیر کل اتحادیه جهانی مخابرات پیامی به شرح زیر صادر کرد:

" ملت‌ها و اعضای خانواده اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در سراسر جهان، در روز بیست و هفتم اردیبهشت‌ماه هرسال، مراسمی را به نام سالروز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی، برگزار می‌نمایند.

امسال از همه شما اعضای این اتحادیه می‌خواهم که با من همراه شوید تا برنامه موسوم به دستور کار ارتباطات تا سال ۲۰۳۰ اتحادیه جهانی مخابرات را به‌پیش ببریم. این دستور کار، دربرگیرنده یک دیدگاه مشترک جهانی برای از بین بردن شکاف یا نابرابری دیجیتالی میان جوامع و استفاده از توان فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در زمینه پشتیبانی از دستور کار ۲۰۳۰ سازمان ملل متحد، در راستای توسعه پایدار است.

بیشتر بخوانید: چگونه مودم‌های مخابرات را نصب کنیم؟

من از شما دعوت می‌کنم تا به جهانیان نشان دهید فناوری‌های نوینی مانند نسل پنجم تلفن همراه (۵ G)، ترابری هوشمند، اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و فناوری بلاک¬چین (blockchain)، در زمینه ارتقای زندگی مردم و آسان‌سازی توسعه اجتماعی و اقتصادی آنان، چه‌کار‌هایی را می‌توانند به اجرا درآورند.

این فناوری‌ها و نوآوری‌های جدید، توان بالقوه و خیلی زیادی را برای پیشرفت بشر به وجود می‌آورند؛ و ابزار‌های قدرتمندی را نیز برای نیل به تک‌تک اهداف توسعه پایدار، در اختیار ما قرار می‌دهند.

تقریباً نیمی از جمعیت جهان هنوز از اینترنت استفاده نمی‌کنند و رشد کلی دسترسی به اینترنت، کند می‌باشد. ما برای این‌که بتوانیم همگان را به اقتصاد دیجیتالی جهانی متصل سازیم، نیازمند هماهنگی بیشتر و چند برابر کردن تلاش‌هایمان در این زمینه هستیم و لازم است برای کسانی که به این موهبت دست‌یافته‌اند، تضمین دهیم، در این زندگی پر از امکانات ارتباطی که دارند، از امنیت، اطمینان و سلامت کافی برخوردار باشند.

بیایید تا به مناسبت روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی و به خاطر این دهۀ جدید، میوه‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات را برای شتاب دادن به رشد اجتماعی، اقتصادی، محیط‌زیست پایدار، توسعه فراگیر و همگانی و همه‌جایی، بکار گیریم. "

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت مخابرات مخابرات ایران دنیای ارتباطات اتحادیه جهانی مخابرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۴۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از کمیته ملی المپیک، این دیدار که با حضور نصراله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی، سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا و جمعی از مدیران کمیته ملی المپیک، فدراسیون و انجمن سپک تاکرا برگزار شد، دکتر سید مناف هاشمی ضمن خیر مقدم به دبیر کل فدراسیون جهانی ابراز داشت: تداوم سفرهای شما به ایران به نوعی بیانگر نگاه ویژه و حمایتی شما از سپک تاکرای ما است و بسیار جای تقدیر دارد، ما هم به نوبه خود از زحمات سرپرست فدراسیون و رئیس انجمن در راستای رشد و ارتقا این رشته تقدیر می‌کنیم بخصوص که سپک تاکرا مورد توجه بسیاری از علاقه مندان، بخصوص جوانان ما قرار گرفته ولی به نظر می‌رسد روند حرکتی آن کمی کند بوده ولی در سال‌های اخیر شتاب خوبی گرفته است و آرام آرام با توجه به پتانسیلی که دارد می‌تواند به سمت فدراسیونی شدن حرکت نماید تا دست ما هم برای کمک بازتر باشد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: با توجه به میزبانی ایران در رقابت‌های زیر ۲۳ سال پسران که مرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود از حمایت‌های شما در این زمینه تشکر می‌کنیم و این قول را می‌دهیم که کمیته ملی المپیک در حد توان در ابعاد مادی و معنوی حمایت لازم را در برگزاری این مسابقات خواهد داشت و قطعاً این رشته در بازی‌های داخل سالن بانکوک و بازی‌های آسیایی پیش رو با توجه به روند رو به رشدی که دارد طی جلساتی که با حضور کارشناسان و مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انجام می‌شود، پس از بررسی نقطه نظرات کارشناسان می‌تواند شانس بالایی برای شرکت در این رقابت‌ها داشته باشد.

سید مناف هاشمی در خاتمه ابراز داشت: بر روی حمایت ما از سپک تاکرا در کمیته بین‌المللی المپیک حساب کنید بخصوص که حضور بانوان ما با حجاب اسلامی در رقابت‌های مختلف آن بسیار ارزشمند است و جا دارد ضمن قدردانی از زحمات آقای سهراب آزاد در راستای رشد این رشته به این موضوع اشاره کنم که فدراسیونی شدن یک رشته بستگی به تصمیمات کارشناسانه‌ای دارد که وزارت ورزش انجام می‌دهد ولی با پتانسیلی که در این رشته می‌بینیم می‌تواند به سمت فدراسیون شدن حرکت نماید و نگاه ما به سپک تاکرا چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی حمایتی است.

در ادامه دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا ضمن تقدیر از حمایت‌های کمیته ملی المپیک از این رشته عنوان داشت: من از ابتدا در جریان ورود، رشد و توسعه سپک تاکرا در ایران بوده و می‌دانم چه قدر زحمت کشیدند، به همین دلیل نگاه ویژه‌ای بر روی سپک تاکرای ایران دارم بطوری وقتی بحث رهبری این رشته در آسیای میانه به میان آمد به رغم اینکه یکی از کشورها ابراز تمایل کرد، ولی گفتم این مسئولیت برای ایران است که این سال‌ها خیلی برای رشد و ارتقا این رشته تلاش کرده بطوری که داشتن چهار کرسی بین‌المللی از سوی نمایندگان ایران خود گواهی بر این ادعاست.

رئیس سنگاپوری فدراسیون سپک تاکرا آسیا در ادامه عنوان داشت: وقتی قصد سفر به ایران را داشتم دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورم به من گفت سلام بنده را به مسئولان کمیته ملی المپیک ایران برسانید، به شخصه بسیار خوشحالم که تعاملات خوبی در زمینه ورزشی بین دو کشور وجود دارد و امیدوارم اگر برنامه‌ای برای تفاهم نامه نامه ورزشی بین دو کشور وجود دارد قطعاً در آن توجه ویژه‌ای به سپک تاکرا و استفاده از تجارب مربیان سنگاپوری این رشته در ایران شود و امیدوارم روزی شاهد فدراسیونی شدن آن در ایران باشم.
حلیم بن قادر در پاسخ به این سوال دکتر هاشمی که چند کشور در جهان فدراسیون سپک تاکرا دارند گفت: در حال حاضر در جهان ۶۵ کشور فدراسیون سپک تاکرا دارند و به همین دلیل اقدامات لازم از سوی فدراسیون جهانی با کمیته بین‌المللی المپیک برای به رسمیت شناختن و عضویت آن در IOC انجام دادیم که بسیار مطلوب بود و بر روی حمایت ایران در کمیته بین‌المللی المپیک از سپک تاکرا حساب باز کرده‌ایم.

دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا در خاتمه ابراز داشت: اهدا میزبانی رقابت‌های پسران زیر ۲۳ سال در ایران و بخصوص کمک تجهیزاتی که برای تأمین این مسابقات و برگزاری اجلاس قاره‌ای در حاشیه این رقابت‌ها داشته‌ایم بیانگر اعتمادی است که به کشور ایران و سپک تاکرای شما داریم.

کد خبر 6099775

دیگر خبرها

  • پیام تبریک دکتر قاضی‌زاده هاشمی به مناسبت چهاردهمین سالروز تأسیس بانک دی
  • پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک
  • دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • دبیرکل جدید اتحادیه انجمن اسلامی دانش‌‌آموزان منصوب شد
  • دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان منصوب شد
  • جانعلی پور دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شد
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی